Achieve your dreams. Start today.

Termeni şi condiţii

Bine aţi venit pe site-ul Mars Venus Coaching Romania pe World Wide Web. Vă rugăm să citiţi termenii care guvernează utilizarea de către dvs. a acestui site. Sunteti de acord că aţi citit, aţi înţeles şi că respectaţi aceşti termeni. Dacă nu sunteţi de acord, vă rugăm să nu folosiţi acest site.

Mars Venus, Mars Venus Coaching şi afiliaţii lor vă oferă servicii sub rezerva următoarelor notificări, termeni sau condiţii. Vă rugăm să reţineţi că atunci când utilizaţi site-ul de faţă, www.marsvenuscoaching.com sau oricare dintre serviciile lor, veţi fi supuşi normelor, liniilor directoare, politicilor, termenilor şi condiţiilor care se aplică unor astfel de servicii

Drept de autor şi Mărci

Toate elementele incluse pe acest site, inclusiv textul, ilustraţiile, graficele, logo-urile, înscrierile, butoanele, imaginile, clipurile video, fotografiile, software-ul, şi alte materiale care apar aici sunt drepturi de autor, mărci comerciale, sau alte forme de proprietate intelectuală deţinute, controlate, sau sub licenţă, (tot ceea ce este denumit colectiv ca şi "Continut"), de către Marte Venus Coaching, filialele sale sau de afiliatii săi (Marte Venus Coaching), şi protejate de SUA, Australia, şi legile internaţionale privind drepturile de autor. Numele, Mars Venus Coaching şi Mas Venus, logo-urile respective, sunt mărci înregistrate de Mars Venus sau Mars Venus Coaching.

Regulamentele de utilizare

Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută, exploatată sau folosită în oricare alt scop comercial, fără permisiunea expresă a Mars Venus Coaching. Noi şi afiliaţii noştri ne rezervăm dreptul de a refuza servicii, de a termina conturi, şi / sau de a anula comenzi, la discreţia noastră, fără limitare, dacă considerăm că este încălcată legea sau conduita clientului este dăunătoare pentru interesele Mars Venus, Mars Venus Coaching , şi filialele sau afiliaţii lor.

Răspunderea

Acest site este furnizat "ca atare". Mars Venus nu oferă garantii de nici un fel, exprese sau implicite. Deşi considerăm că informaţiile oferite de Mars Venus Coaching sunt corecte, complete şi actuale, Mars Venus Coaching nu garantează că informaţiile accesibile pe acest site sunt corecte, complete sau la zi. Informaţiile legate de preţurile, programele şi conţinutul programelor specificate ca şi informaţiile de pe site pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Mars Venus, Marte Venus Coaching sau afiliaţii sai nu vor fi responsabili faţă de nimeni pentru nici o daună directă, indirectă sau specială produsă în urma utilizării acestu site sau oricărui alt web site legat de acesta, incluzând, fără limitare orice pierdere de profit, întrerupere de afaceri, pierderi de programe, date sau alte informaţii, chiar dacă suntem în mod expres avertizaţi de posibilitatea unor astfel de daune.

Comentarii utilizatori, Opinii, Documentele şi alte informaţii furnizate de dvs.

Sunteti de acord ca orice material, informaţii, şi idei pe care le transmiteţi pe acest site sau le furnizaţi Marte Venus Coaching ( "Transmisii") sunt şi rămân proprietate a Mars Venus Coaching. Toate aceste Transmisii vor fi tratate ca neconfidenţiale şi fără proprietate iar Mars Venus Coaching nu are nici o obligatie, de nici un fel, cu privire la astfel de informaţii şi are dreptul de a reproduce, utiliza, dezvălui şi distribui aceste Transmisii la alţii, fără limitare. În plus, Mars Venus Coaching va avea libertatea de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in astfel de informatii, in orice scop, inclusiv, dar nu limitat la, dezvoltare, producţie sau comercializare de produse. Sunteţi în continuare de acord că Marte Venus Coaching poate folosi informaţii despre dvs. demografice şi de utilizare ale acestui site în orice mod care nu vă divulga identitatea. În plus, sunteţi de acord şi sunteţi anunţat pe aceasta cale asupra faptului că sunt interzise postările sau transmiterea pe sau de la acest Site a oricăror materiale ilegale, ameninţătoare, defaimatoare, pornografice, profanatoare sau a oricăror alte materiale care ar putea da naştere unor responsabilităţi civile sau penale în conformitate cu legea. Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceţi.

Condiţii de revizuire

Marte Venus Coaching poate revizui aceşti termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunţ. Sunteţi de acord că în cazul în oricare parte a acestor termeni de utilizare sunt consideraţi a fi inaplicabili, restul de Termeni şi condiţii rămân în vigoare. Prin folosirea acestui site sunteţi de acord să respectaţi aceste revizuiri şi, prin urmare, trebuie să vizitaţi periodic această pagină pentru a fi la curent cu termeni de utilizare la care vă supuneţi.