Achieve your dreams. Start today.

Ce este Mars Venus?

Mars Venus este un fenomen global fondat pe baza principiilor autorului si speaker-ului John Gray, Ph..D. Experienţa sa de 30 de ani în domeniul psihologiei, relatiilor interumane, comunicării, succesului personal, productivităţii la locul de muncă, bunastarii şi a sistemelor de coaching au transformat această companie în lider mondial în coaching-ul personal şi profesional

Mars Venus Coaching va ofera programe de training, workshop-uri, seminarii, coaching pentru viaţă şi coaching executiv, pentru companii, care conduc la o creştere substanţială a performanţei personale şi organizaţionale în ceea ce priveşte leadershipul, munca în echipă, comunicarea, relaţionarea şi abilităţile de management al vieţii

Suntem specializaţi în prezentarea şi implementarea programelor de coaching şi a seminariilor, cu eficienţă dovedită, organizaţiilor şi indivizilor, pentru obţinerea rezultatelor dorite, prin susţinerea oamenilor în aplicarea tehnicilor învăţate şi oferirea instrumentelor necesare atingerii obiectivelor, mult peste orice aşteptări sau experienţe anterioare.

Ceea ce ne deosebeşte de oricare alta companie de training şi coaching sunt cele peste 50 de milioane de USD cheltuite pentru implementarea şi marketingul brandului Mars Venus in lume. Cercetarile au aratat ca 98% din oameni au auzit de conceptul Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, oferind brandului o puternica poziţie şi credibilitate pe piaţă.

Nimic nu este mai valoros pentru succesul unui individ sau unei organizaţii ca experienţa cuiva care produce deja rezultatele dorite de indivizi sau organizaţii. Dacă poţi avea acces la lideri şi organizaţii de talie mondială şi poţi învăţa din experienţa lor, poţi câştiga ani de muncă, energie cheltuită şi frustrări în viaţa personală şi profesioinală. Coachii noşti sunt capabili să comprime decenii de experienţă în zile de o profundă cunoaştere şi învăţare.

Mars Venus Coaching este o echipă de profesionişti, dedicaţi total, pasionaţi, pozitivi şi plini de resurse, uniţi de scopul comun de a îmbunătăţii vieţile celor care caută dezvoltarea personală şi echilibrul, motivându-i şi inspirându-i pe cei care caută succesul şi dându-le aripi celor care îndraznesc să viseze !